Sök i den här bloggen

fredag 6 januari 2012

Sparbanken Cup i Alingsås 21-22 januari

Nu är det mindre än två veckor kvar tills Holmalunds IF F99/00 skall spela Sparbanken Cup i Nolhagahallen/Alingsås (vi är anmälda till F00 och F98-klasserna på lördagen och F99 på söndagen). 

Tyvärr har vi fortfarande inte sett någon info om vilka motståndalagen är, vilka tider vi spelar eller någonting så då blir det att försöka luska på Internet igen och se vilka andra lag som är duktiga på att uppdatera sina hemsidor :)

De motståndare vi kan hitta just nu är;
  • Nol IK F99/00 (verkar bara anmälda i F99)
  • Falköpings KIK (endast F99) kallar det för Träningscup och "cupen"... tolka det hur ni vill :)
  • Sjömarkens IF (F00) har anmält 2 lag till cupen, gamla kändisar från serien förra året! 
  • Älvängens IK (F99) kommer säkert bli en tuff utmaning
Sen kommer såklart våra vänner i Alingsås KIK att spela, antagligen i alla åldersgrupper som vi har anmält oss till, men lite oroväckande är det faktiskt att vi spanat igenom hemsidorna för samtliga lag vi mött det senaste och dessa ovan är de enda vi sett noteringar om som kommer till Alingsås denna helg...

Något som vi kanske skulle kolla på som alternativ till nästa år är Snickarcupen som många av våra gamla moståndare valt att köra som januaricup i år. Vi får väl bara hoppas på att det ändå blir ett gäng lag som dyker upp 21-22/1 i Alingsås också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00